պանիր մասկարպոնե
թարգմանություն՝ на русском - Сыр Маскарпоне, in English - Mascarpone Cheese
Աշխարհում հայտնի պանիր Մասկարպոնեն պատրաստվում է բարձր յուղայնության սերուցքի ու կիտրոնաթթվի կամ գինու թթվի միախառնումից: Այն պարունակում է A, C, PP и K և B խմբի վիտամիններ, ինչպես նաև երկաթ, կալցում ու կալիում:
Իր յուրահատուկ համի շնորհիվ, թերևս, միակ պանիրն է, որը լայնորեն օգտագործվում է հրուշակագործության մեջ: Նրանով պատրաստում են ամենահայտնի տորթերից մեկը՝ Տիրամիսուն, ինչպես նաև մի շարք դեսերտներ ու թխվածքներ: Մասկարպոնեն հրաշալի համադրվում է մրգերի հետ, իսկ իտալական խոհանոցում այն մի շարք սոուսների հիմքն է հանդիսանում:
Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է Մասկարպոնե:

Թխվածքաբլիթով տորթ առանց թխելու

Շոկոլադե կեքս պիստակով

Տորթ Սրտիկ

Տորթ Ծիածան

Բուլկի ”Սիննաբոն”

Մրգային միջուկով քափքեյք

Տորթ “Տիրամիսու”

Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Կոկոսով ամանորյա տորթ

Երկշերտ չիզքեյք

Տորթ թավայի մեջ

Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից