պանիր պարմեզան

թարգմանություն՝ на русском - сыр пармезан, in English - parmesan cheese (Parmigiano-Reggiano)

Պարմեզանը համարվում է թերևս ամենաչոր ու պինդ պանիրը: Օրիգինալ Փարմիջանո-Ռեջանո պանիրը կարող է արտադրվել միայն Իտալիայի Էմիլյա-Ռոմանյա և Լոմբարդիա գավառներում։ Այս պանրի հիմքում ընկած է կովի կաթը: 1-3 տարի հնեցված պանիրը սովորաբար ունենում է կարամելային և սուր բույր, ինչպես նաև ձիգ է և չոր։  Հայտնի են Պարմեզան պանրի Fresco, Vecchio և Stravecchio  տեսակները:

Այս պանիրը իտալական խոհանոցի անբաժան մասն է: Այն քերած վիճակում հարմար է օգտագործել աղցանների, պիցցաների, Ռիզոտտոյի մեջ, իսկ պինդ վիճակում սովորաբար ավելացնում են ապուրների ու սոուսների մեջ։

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան մեր առաջարկած բաղադրատոմսերը:

ֆոնդյու
Պանրային ֆոնդյու
բրոկոլիով-ապուր
Բրոկոլիով ապուր
մսով-ռուլետ-1
Մսով ռուլետ շերտավոր խմորի մեջ
սուլուգունի տապակած
Տապակած սուլուգունի
դդմիկով-ու-մսով-ուտեստ-1
Դդմիկով ու մսով նավակներ
ռիզոտտո-1
Ռիզոտտո բադի մսով
Սպանախով-սպագետտի-1
Սպանախով սպագետտի
սնկով-տարտալետկաներ-1
Սնկով տարտալետկաներ
Հավ-ջեռոցում-1
Հավ ջեռոցում
սոուս պեստո
Սոուս պեստո
սպագետտի
Սպագետտի կարբոնարա
kesar-shampinionov
Աղցան ”Կեսար շամպինիոնով”
12...