պանիր քերած

թարգմանություն՝ на русском - тертый сыр, in English - grated cheese

Քերած պանիրը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ, քանի որ շատ ուտեստների գլխավոր բաղադրիչը հանդիսանում է հենց այն: Քերած բանիրը ստանում են պինդ, չոր պանրից, որը սակայն միաժամանակ լավ հալչում է:

Քերած պանրով կարող եք պատրաստել աղցաններ, պիցցաներ, ջեռեփուկներ, այն հրաշալի համադրվում է մսային կերակուրների ու սնկի հետ:

Ծանոթացեք համեղ բաղադրատոմսերին:

Սնկով-ժուլյեն-1
Սնկով ժուլյեն
Լավաշով կարկանդակ
Անգլիական նախաճաշ
Հավի թոքով և պանրով պաշտետ
Աղցան “Կակաչներ”
Մսով շերտավոր ռուլետ
Կարտոֆիլային աղցան
Սնկով գրպանիկներ
Կարտոֆիլ “Անակնկալ”
Դդմիկով կարկանդակ
Սմբուկով ռուլետ
Շերտավոր խմորով “Նավակներ”
12