պանիր քերած
թարգմանություն՝ на русском - тертый сыр, in English - grated cheese
Քերած պանիրը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ, քանի որ շատ ուտեստների գլխավոր բաղադրիչը հանդիսանում է հենց այն: Քերած բանիրը ստանում են պինդ, չոր պանրից, որը սակայն միաժամանակ լավ հալչում է:
Քերած պանրով կարող եք պատրաստել աղցաններ, պիցցաներ, ջեռեփուկներ, այն հրաշալի համադրվում է մսային կերակուրների ու սնկի հետ:
Ծանոթացեք համեղ բաղադրատոմսերին:

Սնկով ժուլյեն

Լավաշով կարկանդակ

Անգլիական նախաճաշ

Հավի թոքով և պանրով պաշտետ

Աղցան “Կակաչներ”

Մսով շերտավոր ռուլետ

Կարտոֆիլային աղցան

Սնկով գրպանիկներ

Կարտոֆիլ “Անակնկալ”

Դդմիկով կարկանդակ

Սմբուկով ռուլետ

Շերտավոր խմորով “Նավակներ”