պանիր քերած
թարգմանություն՝ на русском - тертый сыр, in English - grated cheese
Քերած պանիրը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ, քանի որ շատ ուտեստների գլխավոր բաղադրիչը հանդիսանում է հենց այն: Քերած բանիրը ստանում են պինդ, չոր պանրից, որը սակայն միաժամանակ լավ հալչում է:
Քերած պանրով կարող եք պատրաստել աղցաններ, պիցցաներ, ջեռեփուկներ, այն հրաշալի համադրվում է մսային կերակուրների ու սնկի հետ:
Ծանոթացեք համեղ բաղադրատոմսերին:

Բանջարեղենային պաելյա

Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”

Պիցցա «Նախաճաշ»

Շերտավոր կարկանդակ

Լցոնված տաքդեղ

Աջարական խաչապուրի

Լցոնված հացիկներ

Սպանախով կարկանդակ

Կարտոֆիլով պիցցա

Սերուցքային կարտոֆիլ

Բանջարեղենային ուտեստ