պանիր քերած
թարգմանություն՝ на русском - тертый сыр, in English - grated cheese
Քերած պանիրը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ, քանի որ շատ ուտեստների գլխավոր բաղադրիչը հանդիսանում է հենց այն: Քերած բանիրը ստանում են պինդ, չոր պանրից, որը սակայն միաժամանակ լավ հալչում է:
Քերած պանրով կարող եք պատրաստել աղցաններ, պիցցաներ, ջեռեփուկներ, այն հրաշալի համադրվում է մսային կերակուրների ու սնկի հետ:
Ծանոթացեք համեղ բաղադրատոմսերին:
Բանջարեղենային պաելյա
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
Պիցցա «Նախաճաշ»
Շերտավոր կարկանդակ
Լցոնված տաքդեղ
Աջարական խաչապուրի
Լցոնված հացիկներ
Սպանախով կարկանդակ
Կարտոֆիլով պիցցա
Սերուցքային կարտոֆիլ
Բանջարեղենային ուտեստ