պղպեղ կարմիր

թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper

Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:

Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:

Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:

Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:

Հավով-գալանտին-1
Հավով գալանտին
Խոզի-միսը-տնական-ձևով-1
Խոզի միսը տնական ձևով
Մսով-ու-սնկով-բոքոն-1
Մսով ու սնկով բոքոն
ապուր խարչո
Ապուր Խարչո՝ տնական ձևով
Սմբուկով և լոլիկով խորտիկ
Սաբջի
Վուսթերյան սոուս
havi-msov-tortilya-1
Հավի մսով տորտիլյա
banjarexenov-feta-panrov-utest-9
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ
caneloni-bokonyez-sousov
Կանելոնի
Տապակած կարտոֆիլ համեմունքներով
Մսով բլինչիկներ ՝ ռուսական ձևով
...23...