պղպեղ կարմիր

թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper

Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:

Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:

Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:

Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:

Ամանորյա ռուլետ խոզի մսից
Բանջարեղենով միս չինական ձևով
Տապակած դդմիկ
Մսով սուջուխ
Խոզապուխտ «Մարմարյա»
Փլավ հավի մսով
Պանիր
Կաղամբով կոտլետներ
Աղցան բանջարեղենային ժապավեներով
Խոզի փափկամիսը սնկով
Շոկոլադե տրյուֆելներ
Մարինացված նեխուր
...34...