պղպեղ կարմիր
թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper
Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:
Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:
Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:
Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:

Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)

Տապակած պանիր

Մսով և վարունգով աղցան

Ռոստբիֆ

Բրնձով և մսով փլավ

Հավ կարտոֆիլով

Վրացական “Օջախուրի”

Օրիգինալ պաստա