պղպեղ կարմիր

թարգմանություն՝ на русском - красный молотый перец, in English - red pepper

Կարմիր տաքդեղից պատրաստված կարմիր պղպեղը լինում է բաց ու մուգ կարմիր գունավորմամբ, ունենում է միջին ու թունդ կծվություն:

Այն շատ օգտակար ու լայն կիրառվող համեմունք է: Վերջինս խորհուրդ են տալիս օգտագործել նաև դիետաների ժամանակ, քանի որ այրում է օրգանիզմի յուղերը, պացի այդ էլ պարունակում է օգտակար վիտամիններ:

Կարմիր պղպեղով համեմում են ապուրները, ռագուները, պատրաստում են մսային մարինադներ: Հատկապես համեղ են ստացվում սոուսները, բանջարեղենային ուտեստները, որոնք համեմված են կարմիր պղպեղով:

Այս բաղադրատոմսերը նորություն կբերեն Ձեր խոհանոց:

Կարտոֆիլ ֆրի (դիետիկ)
Տապակած պանիր
Մսով և վարունգով աղցան
Ռոստբիֆ
Բրնձով և մսով փլավ
Հավ կարտոֆիլով
Վրացական “Օջախուրի”
Օրիգինալ պաստա
...45