պնդուկ
թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut
Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:
Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադե կեքս Պահքի համար

Թխվածք «Փարիզ-Բրեստ»

Գրանոլա

Շոկոլադե տորթ

Տորթ «Սնիկերս»

Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ առանց ալյուրի

Նուշով ու պնդուկով տորթ

Արագ ռուլետ

Կիևյան տորթ

Պնդուկով Տիրամիսու

Չիզքեյք ”Տիրամիսու”

Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ