պնդուկ
թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut
Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:
Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”
Պնդուկով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե նրբաբլիթ
Պնդուկով տորթ
Մյուսլի չրերով
Պնդուկով մակարոն
Կոկոսով կոնֆետներ
Պնդուկով պաստա
Տոնական թխվածքաբլիթ «Երեք շոկոլադ»
Պնդուկով տորթ
Փախլավա ընկույզով և չրերով
Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով