պնդուկ
թարգմանություն՝ на русском - фундук, in English - hazelnut
Պնդուկ են անվանում անտառային ընկույզի պտուղները: Այն ոչ միայն համեղ է, այլև շատ սննդարար, քանի որ պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր վիտամիններ ու սպիտակուցներ:
Պնդուկը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ. այն տապակում են, չորացնում, ավելացնում սոուսների ու պաստայի մեջ, նրանից ստանում են կարագ: Պնդուկը համադրվում է աղցանների, մսային ու ձկնային կերակուրների հետ:
Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորը ներկայացված պնդուկով բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
Տորթ «Diabella»
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Շտրուդել – փախլավա
Տորթ “Ferrero rocher”
Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու
Պնդուկով տորթ կիտրոնի կրեմով
Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
Նուտելլա
Ընկույզով շոկոլադե տորթ “Նուտելլա”
Բակլավա ֆիլո խմորով
Ընկույզով տորթ լիկյորի կրեմով