ջեմ

թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam

Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:

Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:

Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:

Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Ջեմով-թխվածքաբլիթներ-1
Ջեմով թխվածքաբլիթներ
կարկանդակ-շտերլից
Կարկանդակ «Շտիրլից»
թխվածք-Զատիկի
Թխվածք «Զատիկի ձու»
ջեմով-թխվածք-1
Շերտավոր խմորով ու ջեմով թխվածք
Բիսկվիթային-ռուլետ-1
Բիսկվիթային ռուլետ
Զամբյուղներ-1
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով
Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
արագ ռուլետ
Արագ ռուլետ
shokolade-tort-katnashorayin-kremov
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
jemov-bulki
Ջեմով բուլկի
biskvitov-rulet
Բիսկվիթային ռուլետ
Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»
12...