ջեմ
թարգմանություն՝ на русском - джем, in English - jam
Մեզ հայտնի մրգերից ու հատապտուղներից պատրաստվում է ջեմ, որը ժելեանման զանգված է, նախատեսված երկարաժամկետ օգտագործման համար։ Ջեմերն ունենում են տարբեր խտություններ:
Ըստ նախասիրության, կարելի է պատրաստել ամենատարբեր ջեմեր՝ ծիրանի, խնձորի, դեղձի, սալորի և բանջարեղենային՝ լոլիկի, սմբուկի և այլն:
Խոհարարության մեջ ջեմը լայնորեն օգտագործվում է թխվածքների, դեսերտների ու կարկանդակների պատրաստման մեջ:
Փորձեք մեր առաջարկած ջեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Շոկոլադե բիսկվիթով տորթ

Ջեմով պիրոգ

Լեհական թխվածք «Piernik staropolski»

Սերուցքային տորթ

Տորթ Պրագա

Քերած պիրոգ

Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով

Շտրեյզելյան տորթ

Փխրուն թխվածքաբլիթ «Կուրաբիե»

Յոգուրտով և բալով թխվածք

Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով

Ջեմով թխվածքներ