ռեհան
թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil
Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:
Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:
Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:
Աղցան «Կապրեզե»
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
Լոլիկի մածուկով պերլոտտո
Տավարի մսով ռուլետ՝ լցոնված լոլիկով և պանրով
Բանջարեղենով ապուր
Ազնվամորիով ու բանանով ըմպելիք
Լոլիկի մածուկով սոուս
Կարկանդակ «Արև»
Սպիտակ սոուս պիցցայի համար
Ընկույզով ու ֆետա պանրով գնդիկներ
Հնդկահավով ռուլետ
Սոուս պեստո