ռեհան
թարգմանություն՝ на русском - базилик, in English - basil
Ռեհանի հայրենիքը Հնդկաստանն է: Այն աչքի է ընկնում է իր անուշաբուրությամբ: Որոշ տեսակներ ունեն դափնու տերևի նման սուր բույր, իսկ որոշներին բնորոշ է մեղմ բույրը:
Ռեհանը խոհարարության մեջ օգտագործում են թարմ և չորացված վիճակում: Այն ավելացնում են աղցանների, ապուրների, սոուսների ու խմիչքների մեջ: Բացի այդ ռեհանը համադրվում է նաև այլ կանաչիների՝ մաղադանոսի, սպանախի, համեմի ու թարխունի հետ:
Այստեղ կգտնեք այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնցում օգտագործվում է ռեհան:

Լցոնված սմբուկ

Վիտամինային աղցան

“Փակ” պիցցա

Լոլիկի հյութ

Բանջարեղենային պաելյա

Բանջարեղենային թեթև աղցան

Պիցցա «Նախաճաշ»

Ռեհանով ըմպելիք

Բարակ իտալական պիցցա

Բանջարեղենային լազանյա

Վրացական “Օջախուրի”

Սմբուկով աղցան