ռուկոլա

թարգմանություն՝ на русском - руккола, in English - arugula

Ռուկոլան հազարի տեսակ է, որն ունի փոքր-ինչ կծու համ: Այն հատկապես մեծ տարածում ունի իտալական խոհանոցում: Վրջինս շատ սննդարար է և միաժամանակ քիչ կալորիաներ է պարունակում, այդ իսկ պատճառով էլ համարվում է դիետիկ սնունդ:

Այն հրաշալի համադրվում է մսային, ձկնային ու բանջարեղենային կերակուրների հետ: Վերջինս օգտագործվում է աղցանների, բուտերբրոդների ու սենդվիչների պատրաստման մեջ:

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված բաղադրատոմսերը ռուկոլայով:

բրնձով-աղցան-1
Բրնձով ու պանրով աղցան
hunakan-axcan-norovi
Հունական աղցան նորովի
Վարունգով ռուլետներ կաթնաշոռային միջուկով
Գազարով տակոս
Հավի մսով և տանձով տաք աղցան
Լոլիկով և ռուկոլայով աղցան
Ձվով և ռուկոլայով աղցան
Աղցան ռուկոլայով և մանանեխի սոուսով