սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Տնական լիկյոր «Բեյլիզ»

Հավով ֆրիկասե

Հնդկացորենի ալյուրով տորթ

Հավի մսով ու սնկով կարկանդակ

Տավարի լեզու երեք սոուսով

Սրճային բեզե շոկոլադե ջնարակով

Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով

Ընկույզով և չրերով կուլիչ

Ձվով տարտալետկա

Շոկոլադե տորթ

Կաթնային պիրոգ

Կոնֆետ իրիս