սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:

Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով
Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով
Թխվածք կիտրոնով
Արագ նապոլեոն
Տորթ «Լենինգրադյան»
Շոկոլադե-զեֆիրային պաղպաղակ
Մրգային ժելե
Պաննա-կոտտա
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
Սպագետտի բոլոնեզ
Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով
Տորթ «Նրբություն»
...23...