սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Տավարի լեզու 3 տեսակի սոուսով

Թեղին հնդկահավի մսով և պիստակով

Թխվածք կիտրոնով

Արագ նապոլեոն

Տորթ «Լենինգրադյան»

Շոկոլադե-զեֆիրային պաղպաղակ

Մրգային ժելե

Պաննա-կոտտա

Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”

Սպագետտի բոլոնեզ

Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով

Տորթ «Նրբություն»