սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Չամիչով բուլկի

Պաստա դդումով և բեկոնով

Դդումով կրեմ-ապուր

Tagliatelle մակարոն բոլոնեզ սոուսով

Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով

Սրճային բեզե ջնարակով

Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով

Տորթ Օպերա

Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ

Ձուն լավաշի մեջ

Տորթ «Սպարտակ»

Տնական երշիկ հավի մսից