սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/chamichov-bulki-12-420x400.jpg)
Չամիչով բուլկի
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/pasta-ddumov-bekonov-6-420x400.jpg)
Պաստա դդումով և բեկոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/ddumov-krem-apur-12-420x400.jpg)
Դդումով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/makaron-bolonyez-sousov-10-420x400.jpg)
Tagliatelle մակարոն բոլոնեզ սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/msov-terrin-bekonov-pistakov-18-420x400.jpg)
Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/srjayin-beze-jnarakov-11-420x400.jpg)
Սրճային բեզե ջնարակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/jerepuk-kartofilov-msayin-lconov-13-420x400.jpg)
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-opera-31-420x400.jpg)
Տորթ Օպերա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/xndzorov-shokoladapat-karkandak-20-420x400.jpg)
Խնձորով շոկոլադապատ կարկանդակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/dzun-lavashi-mej-15-420x400.jpg)
Ձուն լավաշի մեջ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/tort-spartak-21-420x400.jpg)
Տորթ «Սպարտակ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/tnakan-ershik-havi-msic-6-420x400.jpg)
Տնական երշիկ հավի մսից