սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

Տորթ Պրագա

Տորթ Ռաֆաելլո

Մրգային միջուկով քափքեյք

Պաստա “Ֆետուչինի”

Շոկոլադե կրեմ-լիկյոր

Պաստա Կարբոնարա

Սնկով կրեմ-ապուր

Կաթնաշոռային “Եղևնիներ”

Էկլեր

Էկլեր ”Կարապներ”

Հացուտիկ հավի թոքով և չերրի լոլիկով

Հնդկահավի միսը շերտավոր խմորի մեջ