սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:
Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:
Թխվածքաբլիթով տորթ “Եղևնի”
Մսով խորտիկ-տորթ
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”
Կրեմ բրյուլե
Կարտոֆիլը սնկով
Կարտոֆիլ “Դոֆինե”
Խնձորով և դարչինով նախաճաշ
Լիկյոր “Բեյլիս”
Կոնֆետ Իրիս
Տորթ “Tres leches”
“Toffifee” կոնֆետներ
Տորթ Բաունտի