սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
Կրեմ «Մուսլին»
Կարամելային տորթ խնձորով
Սերուցքով ու զեֆիրով ելակ
Կիտրոնով պաղպաղակ
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
Կիտրոնով դեսերտ
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Մերենգայով տորթ
Տորթ «Շախմատ»
Շոկոլադե տորթ