սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![կիտրոնով-պաղպաղակ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2019/06/կիտրոնով-պաղպաղակ.jpg)
Պաղպաղակ ելակի սոուսով
![կրեմ-մուսլին](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/11/կրեմ-մուսլին-1.jpg)
Կրեմ «Մուսլին»
![կարամելային-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/06/կարամելային-տորթ-1.jpg)
Կարամելային տորթ խնձորով
![սերուցքով-ելակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/06/սերուցքով-ելակ-1.jpg)
Սերուցքով ու զեֆիրով ելակ
![կիտրոնով-պաղպաղակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/06/կիտրոնով-պաղպաղակ-1.jpg)
Կիտրոնով պաղպաղակ
![կարկանդակ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/կարկանդակ-1-3.jpg)
Հունգարական կարկանդակ «Ժերբո»
![կիտրոնով-դեսերտ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/03/կիտրոնով-դեսերտ-1.jpg)
Կիտրոնով դեսերտ
![Ելակով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/Ելակով-տորթ-1.jpg)
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
![կոկոսով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/02/կոկոսով-տորթ-1.jpg)
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
![Մերենգայով-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Մերենգայով-տորթ-1.jpg)
Մերենգայով տորթ
![տորթ-շախմատ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/տորթ-շախմատ-1.jpg)
Տորթ «Շախմատ»
![Շոկոլադե-տորթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/01/Շոկոլադե-տորթ-1.jpg)
Շոկոլադե տորթ