սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Շոկոլադե տորթ «Triple»

Բեզե սերուցքային միջուկով

Տորթ բանանով և սուֆլեով

Մսով գնդիկներ սերուցքային սոուսի մեջ

Տորթ «Sarawak layer cake»

Տորթ սառեցրած հատապտուղներով

Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով

Տորթ «Կիվի»

Բուլկի եփած կրեմի միջուկով

Բուլկի «Buchteln» սերուցքով

Կոկոսով և կիտրոնով տորթ

Տորթ «Տրոպիկանա»