սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Շոկոլադե տորթ «Triple»
Բեզե սերուցքային միջուկով
Տորթ բանանով և սուֆլեով
Մսով գնդիկներ սերուցքային սոուսի մեջ
Տորթ «Sarawak layer cake»
Տորթ սառեցրած հատապտուղներով
Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով
Տորթ «Կիվի»
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
Կոկոսով և կիտրոնով տորթ
Տորթ «Տրոպիկանա»