սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/shokolade-tort-triple-12-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ «Triple»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/beze-serucqayin-mijukov-9-420x400.jpg)
Բեզե սերուցքային միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-bananov-sufleov-11-420x400.jpg)
Տորթ բանանով և սուֆլեով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/msov-gndikner-serucqayin-sousi-mej-9-420x400.jpg)
Մսով գնդիկներ սերուցքային սոուսի մեջ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-sarawak-layer-cake-10-420x400.jpg)
Տորթ «Sarawak layer cake»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-sarecrac-hataptuxnerov-10-420x400.jpg)
Տորթ սառեցրած հատապտուղներով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-shokolade-mussov-nutellayov-19-420x400.jpg)
Տորթ շոկոլադե մուսսով և նուտելլայով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-kivi-15-420x400.jpg)
Տորթ «Կիվի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/bulki-yepac-kremi-mijukov-13-420x400.jpg)
Բուլկի եփած կրեմի միջուկով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/bulki-buchteln-serucov-17-420x400.jpg)
Բուլկի «Buchteln» սերուցքով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/kokosov-kitronov-tort-14-420x400.jpg)
Կոկոսով և կիտրոնով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-tropikana-16-420x400.jpg)
Տորթ «Տրոպիկանա»