սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Չիզքեյք սև հաղարջի մուսսով
Վանիլային բուլկիներ
Ծիրանով տորթ
Տորթ զոլավոր բիսկվիթով
Տորթ «Տանձը կարամելի մեջ»
Չիզքեյք բեզեով
Հնդկական կոնֆետ «Բուրֆի»
Շոկոլադե տորթ առանց թխելու
Տրյուֆելային տորթ
Տարտ վանիլային կրեմով և բալով
Տորթ Զահեր
Տորթ «Մարս»