սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Չիզքեյք «Բրաունի ազնվամորիով»
Սնկով պիրոգ
Տորթ «Գվադելուպա»
Սնկով կրեմ-ապուր
Կարտոֆիլային ուտեստ սուլուգունի պանրով
Տորթ «Մարոնիեր»
Ֆրանսիական աղանդեր «Choux» վանիլային կրեմով
Տորթ «Շոկոլադե Ֆրամբուազ»
Տորթ-մուսս «Սիմֆոնիա»
Տորթ Օպերա
Նուշով չիզքեյք կարմիր հաղարջով
Շոկոլադե տորթ «Triple»