սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Չիզքեյք սև սալորաչրով
Տորթ «Կարամելային կապուչինո»
Շոկոլադե տորթ «Carrément Chocolate»
Կանելոնի մսային միջուկով
Տորթ «Կիտրոնով ֆրեշ»
Տարտալետկաներ լոլիկով և պանրով
Լվովյան շոռակարկանդակ
Շոկոլադե թխվածք մուսսով և ազնվամորիով
Պրոֆիտրոլներ շոկոլադե կրեմով
Աղանդեր «Բրազիլական»
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Տորթ «Diabella»