սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»
Չիզքեյք «Devil’s Food»
Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով
Տորթ «Tropezienne»
Գազարով չիզքեյք
Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Մարմարյա չիզքեյք
Տորթ «Ռիվիերա»
Շոկոլադե տորթ Օպերա
Տորթ «Մոկկա»