սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/nrbablitnerov-tort-hataptxayin-sousov-10-420x400.jpg)
Նրբաբլիթով տորթ հատապտղային սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/txvacqablitov-katnashorov-tort-vran-14-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ «Վրան»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/chesscake-devis-food-15-420x400.jpg)
Չիզքեյք «Devil’s Food»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/axander-yepovi-kremov-hataptuxnerov-12-420x400.jpg)
Աղանդեր եփովի կրեմով և հատապտուղներով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-tropeziene-15-420x400.jpg)
Տորթ «Tropezienne»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/gazarov-cheescake-9-420x400.jpg)
Գազարով չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/nrbablitnerov-axander-hungarakan-dzevov-7-420x400.jpg)
Նրբաբլիթներով աղանդեր հունգարական ձևով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-trchni-kat-12-420x400.jpg)
Տորթ «Թռչնի կաթ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/marmarya-cheescake-14-420x400.jpg)
Մարմարյա չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/rivieta-18-420x400.jpg)
Տորթ «Ռիվիերա»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/shokolade-tort-opera-14-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ Օպերա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-mokka-14-420x400.jpg)
Տորթ «Մոկկա»