սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/spitak-lobov-nexurov-krem-apur-5-420x400.jpg)
Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/spanaxov-apur-6-420x400.jpg)
Սպանախով կրեմ-ապուր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/elakov-serucqayin-tort-19-420x400.jpg)
Ելակով սերուցքային տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/ananasov-pancake-shokoladov-8-420x400.jpg)
Անանուխով փանքեյք շոկոլադով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tort-fererro-roche-9-420x400-1-420x400.jpg)
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/tiramisu-15-420x400.jpg)
Տիրամիսու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/shokolade-sendvichner-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե սենդվիչներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/10/bavariakan-shokolade-tort-12-420x400.jpg)
Բավարիական շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/tort-monia-7-420x400.jpg)
Տորթ «Monia»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/shokolade-tort-vaflii-kremov-24-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/norvegakan-tort-verdens-beste-kake-10-420x400.jpg)
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/elakov-sharlotka-16-420x400.jpg)
Ելակով շարլոտկա