սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Սպիտակ լոբով և նեխուրով կրեմ-ապուր
Սպանախով կրեմ-ապուր
Ելակով սերուցքային տորթ
Անանուխով փանքեյք շոկոլադով
Տորթ «Ֆերրերո Ռոշե»
Տիրամիսու
Շոկոլադե սենդվիչներ
Բավարիական շոկոլադե տորթ
Տորթ «Monia»
Շոկոլադե տորթ վաֆլիի կրեմով
Նորվեգական տորթ ”VERDENS BESTE KAKE”
Ելակով շարլոտկա