սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Թթվասերով և կեռասով ժելե
Չիզքեյք JUNIOR’S-ից
Դդումով տորթ
Տորթ ”Նապոլեոն”
Նարնջով տորթ
Ֆրանսիական էկլերներ «Laduree»-ից
Տորթ բանանով
Թխվածքաբլիթով տորթ ազնվամորու մուսսով
Շոկոլադե աղանդեր բալով
Տորթ սուֆլե ելակով և բանանով
Շոկոլադե կրեմ-աղանդեր
Շոկոլադե տարտ կարամելով