սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Պաղպաղակ ՛՛Դեղձով պարֆե՛՛
Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
Ֆրանսիական դասական տրյուֆելներ
Տորթ-սուֆլե ազնվամորիով
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
Էքստրա շոկոլադե տորթ
Բեզեով տորթ ”Ձյունիկ”
Իտալական աղանդեր շոկոլադով
Տորթ կիտրոնի կրեմով
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”
Պունշ սուրճով և պաղպաղակով