սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/dexcov-parfe-12-420x400.jpg)
Պաղպաղակ ՛՛Դեղձով պարֆե՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/09/yelakov-tort-shokolade-kremov-16-420x400.jpg)
Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/fransiakan-dasakan-tryufelner-14-420x400.jpg)
Ֆրանսիական դասական տրյուֆելներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-sufle-aznvamoriov-18-420x400.jpg)
Տորթ-սուֆլե ազնվամորիով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-spitak-tryufel-18-420x400.jpg)
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/extra-shokolade-7-420x400.jpg)
Էքստրա շոկոլադե տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/bezeov-tort-dzyunik-12-420x400.jpg)
Բեզեով տորթ ”Ձյունիկ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/italakan-axander-shokoladov-8-420x400.jpg)
Իտալական աղանդեր շոկոլադով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-kitroni-kremov-10-420x400.jpg)
Տորթ կիտրոնի կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/fransiakan-axander-bushe-hapalasov-21-420x400.jpg)
Ֆրանսիական աղանդեր ”Բուշե” հապալասով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/tort-dexcov-panna-kotta-15-1-420x400.jpg)
Տորթ ”Դեղձով պաննա-կոտտա”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/08/punsh-srchov-paxpaxakov-7-420x400.jpg)
Պունշ սուրճով և պաղպաղակով