սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Խնձորով տորթ
Պանրով սոուս
Հատապտղային պաննա-կոտտա
Թխվածք Բաունտի
Խաղողով և ընկույզով տորթ
Կարամելային պաղպաղակ
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով
Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով
Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով
Շոկոլադե տորթ «Զահեր»
Սպանախով և յոգուրտով տորթ
...10...1819...30...