սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Խնձորով տորթ

Պանրով սոուս

Հատապտղային պաննա-կոտտա

Թխվածք Բաունտի

Խաղողով և ընկույզով տորթ

Կարամելային պաղպաղակ

Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”

Սերուցքային աղանդեր ելակի միջուկով

Անանասով տարտ կոկոսի կրեմով

Շոկոլադե տորթ ընկուզային կրեմով

Շոկոլադե տորթ «Զահեր»

Սպանախով և յոգուրտով տորթ