սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Տորթ «Նրբություն»

Թխվածք ”The enchanteur”

Կրեմ բրյուլե

Տորթ «Թռչնի կաթ»

Էկլերներ եփած կրեմով

Տորթ «Միկադո»

Շոկոլադե թխվածք բալով

Հսկայական KitKat

Շոկոլադե տորթ Ջեյմի Օլիվերից

Նուշով շոկոլադե տորթ բալով

Պիրոգ ”Կիշ Լորեն”

Տորթ ”Միշել”