սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Տորթ «Հրաշք»
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
Տորթ ”Իրիս”
Յոգուրտային կրեմ տորթի համար
Ելակով և կիվիով տորթ
Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի
Նարնջով պաղպաղակ
Շոկոլադե օլադի
Ելակով տորթ-սուֆլե
Կակաչի սերմով տորթ
Ելակով տորթ առանց թխելու
Արագ շոկոլադե կրեմ