սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Տորթ «Հրաշք»

Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր

Տորթ ”Իրիս”

Յոգուրտային կրեմ տորթի համար

Ելակով և կիվիով տորթ

Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի

Նարնջով պաղպաղակ

Շոկոլադե օլադի

Ելակով տորթ-սուֆլե

Կակաչի սերմով տորթ

Ելակով տորթ առանց թխելու

Արագ շոկոլադե կրեմ