սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Չիզքեյք ՛՛Մանգո՛՛
Տրյուֆելային տորթ սպիտակ շոկոլադով
Շոկոլադե փանքեյք
Կարամելային կրեմով և խնձորով տարտ
Արբած տանձ
Տորթ – սուֆլե ազնվամորիով
Շոկոլադե տորթ սրճային կրեմով
Էկլերներ մանգոյի մուսսով
Տորթ «Երեք կաթ»
Տիրամիսու
Տորթ-աղանդեր շոկոլադե-բանանային մուսսով
Թռչնի կաթ օրիգինալ միջուկով