սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”
Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով
Ազնվամորիով տորթ սուֆլե
Բոստոնյան կրեմով տորթ
Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”
Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ
Ծիրանով տորթ
Շոկոլադով և բալով տորթ
Սուպեր շոկոլադե աղանդեր
Կարկանդակ ”Մոնբլան”
Դդումով տորթ
Ելակով և տանձով տորթ
...10...2122...30...