սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”

Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով

Ազնվամորիով տորթ սուֆլե

Բոստոնյան կրեմով տորթ

Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”

Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ

Ծիրանով տորթ

Շոկոլադով և բալով տորթ

Սուպեր շոկոլադե աղանդեր

Կարկանդակ ”Մոնբլան”

Դդումով տորթ

Ելակով և տանձով տորթ