սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-gauda-8-420x400.jpg)
Պանրով ավստրիական տորթ ” Գաուդա ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-shokolade-musov-balov-12-420x400.jpg)
Տորթ շոկոլադե մուսսով և բալով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/aznvamoriov-tort-sufle-9-420x400.jpg)
Ազնվամորիով տորթ սուֆլե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/bostonyan-kremov-tort-9-420x400.jpg)
Բոստոնյան կրեմով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/tort-aznvamoriov-tryufel-18-420x400.jpg)
Տորթ ”Ազնվամորիով տրյուֆել”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/balov-serucqayin-kremov-tort-10-420x400.jpg)
Բալով և սերուցքային կրեմով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/ciranov-tort-10-420x400.jpg)
Ծիրանով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/shokoladov-balov-tort-9-420x400.jpg)
Շոկոլադով և բալով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/super-shokolade-axander-8-420x400.jpg)
Սուպեր շոկոլադե աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/06/karkandak-monblan-9-420x400.jpg)
Կարկանդակ ”Մոնբլան”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/ddumov-tort-22-420x400.jpg)
Դդումով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/05/elakov-tandzov-tort-10-420x400.jpg)
Ելակով և տանձով տորթ