սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Յոգուրտով տորթ առանց թխելու
Շոկոլադե տորթ կիտրոնով
Շոկոլադով և պնդուկով տիրամիսու
Դդումով պիրոգ ”Pumpkin Pie”
Պնդուկով տորթ կիտրոնի կրեմով
Խնձորով տորթ բավարիական մուսսով
Տորթ ”Երեք շոկոլադ”
Տորթ-պաղպաղակ ”Ձմերուկ”
Ազնվամորիով և կիտրոնով տորթ
Կաթնաշոռային թռչնի կաթ ժելեով
Կիտրոնով աղանդեր
Էկլերով տորթ