սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Անանասով տորթ
Կարամելային և սրճային մուսսով ֆրանսիական աղանդեր
Տորթ սրճային մուսսով
Յոգուրտով տորթ խնձորով
Անգլիական պիրոգ ՛՛Banoffee pie՛՛
Կարամելային պաննա կոտտա
Տորթ ՛՛Ընձուղտ՛՛
Կաթնաշոռով և անանասով տորթ
Ելակով տիրամիսու
Շոկոլադե տրյուֆելներ
Ելակով տորթ ռուլետներից
Սրճային ժելե սերուցքով
...10...2324...30...