սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Տորթ ”Շոկոլադե խառնաշփոթ”
Տորթ “Սև անտառ”
Կարամելացված խնձորներ
Տորթ կաթնաշոռային և սերուցքային կրեմով
Ընկույզով տորթ բանանով և անանասով
Կաթնաշոռով տորթ սուֆլե
Հատապտղային շոկոլադե տորթ
Բիսկվիթային մեղրով տորթ
Տորթ “Caprice”
Կարամելային մեղրով տորթ
Տորթ Էսկիմո
Շոկոլադե-վանիլային տորթ