սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Տիրամիսու
Շոկոլադե տորթ “SACHER”
Շոկոլադե երշիկ պիստակով
Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով
Վարդագույն տրյուֆելներ սպիտակ շոկոլադից
Ընկույզով տորթ
Տորթ լիկյորային կրեմով
Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթով
Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով
Շոկոլադե տորթ սրճային համով
Տորթ Զահեր