սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tiramisu-norovi-10-420x400.jpg)
Տիրամիսու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-tort-SACHER-10-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ “SACHER”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-ershik-pistakov-8-420x400.jpg)
Շոկոլադե երշիկ պիստակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-bali-kremov-chesscakei-shertov-10-420x400.jpg)
Տորթ բալի կրեմով և չիզքեյքի շերտով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/vardaguyn-tryufelner-spitak-shokoladic-6-420x400.jpg)
Վարդագույն տրյուֆելներ սպիտակ շոկոլադից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/ynkuyzov-tort-11-420x400.jpg)
Ընկույզով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-likyorayin-kremov-9-420x400.jpg)
Տորթ լիկյորային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/txvacqablit-dzvikner-Zatiki-hamar-20-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթ-ձվիկներ Զատիկի համար
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-tort-txvacqablitnerov-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ թխվածքաբլիթով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-xndzori-mijukov-karamelayin-mussov-25-420x400.jpg)
Տորթ խնձորի միջուկով և կարամելային մուսսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/shokolade-tort-srjayin-hamov-24-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ սրճային համով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/03/tort-zaher-19-420x400.jpg)
Տորթ Զահեր