սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
Տանձով և ընկույզով տորթ
Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա
Թխվածքաբլիթով տորթ առանց թխելու
Էկլեր
Մեղրով տորթ
Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով
Տորթ Ռաֆաելլո
Շոկոլադե պաննա կոտտա
Բուլկի ”Սիննաբոն”
Շոկոլադե ” Whoopie”
Շոկոլադե ռուլետ սրճային կրեմով