սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/shokolade-tiramisu-bali-likyorov-23-420x400.jpg)
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/tandzov-inkuyzov-tort-8-420x400.jpg)
Տանձով և ընկույզով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/elakov-fransiakan-tort-15-420x400.jpg)
Ելակով ֆրասնիական շարլոտկա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/02/txvacqablitov-tort-arants-txelu-10-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթով տորթ առանց թխելու
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/ekler-italakan-serucqayin-kremov-11-420x400.jpg)
Էկլեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/mexrov-tort-ttvaserayin-kremov-12-420x400.jpg)
Մեղրով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-karkandak-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե կարկանդակ ջնարակով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/raffaelo-9-420x400.jpg)
Տորթ Ռաֆաելլո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-pana-kota-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե պաննա կոտտա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/bullki-sinnabon-11-420x400.jpg)
Բուլկի ”Սիննաբոն”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-whoopie-11-420x400.jpg)
Շոկոլադե ” Whoopie”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/shokolade-rulet-srjayin-kremov-18-420x400.jpg)
Շոկոլադե ռուլետ սրճային կրեմով