սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/mrgayin-mijukov-cupcake-11-420x400.jpg)
Մրգային միջուկով քափքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/01/katnashorov-bananov-tort-10-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/napoleon-6-420x400.jpg)
Նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tort-tiramisu-7-420x400.jpg)
Տորթ “Տիրամիսու”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-napoleon-20-420x400.jpg)
Շոկոլադե նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/ekler-karap-24-420x400.jpg)
Էկլեր ”Կարապներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/tonakan-tort-erankyuni-12-420x400.jpg)
Տոնական տորթ «Եռանկյունի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/narinji-sufleov-txvacq-6-420x400.jpg)
Նարնջի սուֆլեով թխվածք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/lehakan-mexrov-tort-6-420x400.jpg)
Լեհական մեղրով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/xndzorov-tort-sufle-12-420x400.jpg)
Խնձորով տորթ-սուֆլե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/kokosov-amanorya-tort-9-420x400.jpg)
Կոկոսով ամանորյա տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/shokolade-mexrov-tort-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”