սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Մրգային միջուկով քափքեյք
Կաթնաշոռով և բանանով տորթ
Նապոլեոն
Տորթ “Տիրամիսու”
Շոկոլադե նապոլեոն
Էկլեր ”Կարապներ”
Տոնական տորթ «Եռանկյունի»
Նարնջի սուֆլեով թխվածք
Լեհական մեղրով տորթ
Խնձորով տորթ-սուֆլե
Կոկոսով ամանորյա տորթ
Շոկոլադե “Մեղրով տորթ”