սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Սուրճ Bicerin
Մուսս Մոկկա
Պաննա կոտտա
Երկշերտ չիզքեյք
Շոկոլադե կարկանդակ
Տորթ “Շվարցվալդ”
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
Կարամելային կոնֆետ
Կոկոսով և ելակով աղանդեր
Ռուլետ “Տրյուֆել”
Ելակով մուսս-տորթ
Կարամելային պաղպաղակ