սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/surj-Bicerin-5-420x400.jpg)
Սուրճ Bicerin
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/muss-mokka-8-420x400.jpg)
Մուսս Մոկկա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/pana-kota-5-420x400.jpg)
Պաննա կոտտա
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/erkshert-cheesecake-6-420x400.jpg)
Երկշերտ չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/shokolade-karkandak-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե կարկանդակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/tort-shvartsvald-9-420x400.jpg)
Տորթ “Շվարցվալդ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/ynkuyz-tort-nrbablitneric-8-420x400.jpg)
Ընկույզով տորթ նրբաբլիթներից
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/karamelayin-konfet-7-420x400.jpg)
Կարամելային կոնֆետ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/kokosov-elakov-axander-9-420x400.jpg)
Կոկոսով և ելակով աղանդեր
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/rulet-tryufel-10-420x400.jpg)
Ռուլետ “Տրյուֆել”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/elakov-muss-tort-7-420x400.jpg)
Ելակով մուսս-տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/karamelayin-paxpaxak-6-420x400.jpg)
Կարամելային պաղպաղակ