սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
Տորթ “Մասկարպոնե”
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
Ազնվամորիով պաղպաղակ
Տորթ Վիկտորիա
Ընկույզով տորթ
Սպիտակ շոկոլադով ըմպելիք
Ելակով տորթ “Նրբություն”
Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”
Տորթ Մոցարտ
Թխվածքաբլիթ Whoopie
Շոկոլադե պաղպաղակ