սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Թխվածքաբլիթ Ժպիտ

Տորթ “Մասկարպոնե”

Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”

Ազնվամորիով պաղպաղակ

Տորթ Վիկտորիա

Ընկույզով տորթ

Սպիտակ շոկոլադով ըմպելիք

Ելակով տորթ “Նրբություն”

Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”

Տորթ Մոցարտ

Թխվածքաբլիթ Whoopie

Շոկոլադե պաղպաղակ