սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/elakov-muss-9-420x400.jpg)
Ելակով մուսս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/crepe-18-420x400.jpg)
Կրեպ Սյուզետտ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/karamelayin-muss-11-420x400.jpg)
Կարամելային մուսս
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/tort-shokolad-9-420x400.jpg)
Տորթ “Երեք շոկոլադ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/elakov-cheesecake-12-420x400.jpg)
Ելակով չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/katnashorov-kapuchino-11-420x400.jpg)
Կաթնաշոռով կապուչինո
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/vanilayin-paghpaghak-tany-11-420x400.jpg)
Վանիլային պաղպաղակ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/08/shokolade-tort-nrbablitnerov-74-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով