սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

tort-snikers
Տորթ Սնիկերս
shokolade-burg-1
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
tort-kolizeum
Տորթ ”Կոլիզեում”
xozi-mis-xndzorov-salorachrov
Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով
zefirov-tort
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
xndzorov-maskarponeov-tort
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
serucqayin-kremov-bananov-tort
Սերուցքային կրեմով ու բանանով տորթ
tandzov-toer
Տանձով տորթ
Իտալական շոկոլադե տորթ
Շոկոլադե տորթ
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
katnshorov-tort-nrbutyun
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”
...45...10...