սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Տորթ Սնիկերս
Տորթ ”Շոկոլադե բուրգ”
Տորթ ”Կոլիզեում”
Խոզի միս խնձորով և սալորաչրով
Զեֆիրով և մրգերով տորթ
Խնձորով և մասկարպոնեով տորթ
Սերուցքային կրեմով ու բանանով տորթ
Տանձով տորթ
Իտալական շոկոլադե տորթ
Շոկոլադե տորթ
Կրոկեմբուշ շոկոլադով
Կաթնաշոռով տորթ ”Նրբություն”