սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Սնկով պիրոգ
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
Մեղրով տորթ սալորաչրով
Գետնանուշով չիզքեյք
Մասկարպոնեով տորթ
Շոկոլադե կեքս
Տորթ – մուսս
Հավի փափկամիս սնկի սոուսով
Տորթ Տիրամիսու
Թխվածքաբլիթ «Բուշե»
Կակաչի սերմով տորթ
Շոկոլադե նրբաբլիթ