սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

snkov-pirog
Սնկով պիրոգ
shokolade-nrbablitnerov-tort
Շոկոլադե նրբաբլիթներով տորթ
mexrov-tort-salorachrov
Մեղրով տորթ սալորաչրով
getnanushov-cheescake
Գետնանուշով չիզքեյք
maskarponeov-tort
Մասկարպոնեով տորթ
shokolade-keqs
Շոկոլադե կեքս
tort-muss
Տորթ – մուսս
havi-papkamis-snki-sousov
Հավի փափկամիս սնկի սոուսով
tort-tiramisu
Տորթ Տիրամիսու
bushe
Թխվածքաբլիթ «Բուշե»
kakachov-tort
Կակաչի սերմով տորթ
shokolade-nrbablit
Շոկոլադե նրբաբլիթ
...56...10...