սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Արագ տորթ հարած սերուցքով
Շոկոլադե թխվածք Նուտելլա
Շոկոլադե տորթ
Սերուցքային տորթ
Շոկոլադե կոնֆետ
Դդումով ամերիկյան պիրոգ
Շոկոլադով և մեղրով տորթ
Շարլոտկա
Մակարոնով և սնկով ձողիկներ
Տորթ ”Կաթնային”
Շոկոլադե նրբաբլիթ Տիրամիսու
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով