սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![shokolade-konfetner](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/shokolade-konfetner-6-420x400.jpg)
Շոկոլադե կոնֆետներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/brauni-srchayion-karamelov-7-420x400.jpg)
Բրաունի սրճային կարամելով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/txvacqablitnerov-cheescake-8-420x400.jpg)
Թխվածքաբլիթով չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/bananov-tort-7-420x400.jpg)
Բանանով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/02/cheescake-oreo-7-420x400.jpg)
Չիզքեյք ՛՛Օրեո՛՛
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-xarnashpot-9-420x400.jpg)
Շոկոլադե խառնաշփոթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/xozi-mise-bolonyez-sousov-6-420x400.jpg)
Պաստա Բոլոնեզ սոուսով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-ganash-5-420x400.jpg)
Շոկոլադե գանաշ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/shokolade-cheescake-7-420x400.jpg)
Շոկոլադե չիզքեյք
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/karamelayin-napoleon-9-420x400.jpg)
Կարամելային Նապոլեոն
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/angliakan-axander-banofi-12-420x400.jpg)
Անգլիական աղանդեր «Բանոֆի»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/01/krem-shantiliy-3-420x400.jpg)
Կրեմ «Շանտիլյի»