սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Դդումով տորթ -մուսս

Կաթնաշոռով թխվածք

Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»

Չիզքեյք կարամելացված խնձորով

Շոկոլադե տորթ ընկույզով

Կոնֆետներ Բաունտի

Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»

Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով

Տորթ-սուֆլե բալով

Տոնական արագ տորթ

Սրճային բազմաշերտ տորթ

Ամանորյա շոկոլադե տորթ