սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
Դդումով տորթ -մուսս
Կաթնաշոռով թխվածք
Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»
Չիզքեյք կարամելացված խնձորով
Շոկոլադե տորթ ընկույզով
Կոնֆետներ Բաունտի
Տորթ «Շոկոլադե-սրճային բեզե»
Բանանով պիրոգ կարամելային սոուսով
Տորթ-սուֆլե բալով
Տոնական արագ տորթ
Սրճային բազմաշերտ տորթ
Ամանորյա շոկոլադե տորթ