սերուցք 30-35% յուղայնությամբ
թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream
Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:
Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:
Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:
Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/pndukov-tort-9-420x400.jpg)
Պնդուկով տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/nrbablitnerov-arag-tort-11-420x400.jpg)
Նրբաբլիթներով արագ տորթ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/amanorya-txvacq-maskaropneov-mrgerov-8-420x400.jpg)
Ամանորյա թխվածք մասկարպոնեով և մրգերով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/shokolade-tort-ciranachrov-16-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/txvacq-psak-10-420x400.jpg)
Թխվածք «Ամանորյա պսակ»
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/shokolade-tort-marshmallow-16-420x400.jpg)
Շոկոլադե տորթ մարշմելոուով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/amanory-tort-kon-14-420x400.jpg)
Ամանորյա տորթ ”Կոներ”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/amanorya-tort-muss-fantasy-18-420x400.jpg)
Ամանորյա տորթ – մուսս ”Fantasy”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/kanape-brokolio-7-420x400.jpg)
Կանապե ծովախեցգետնի ձողիկներով և բրոկոլիով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/12/txvacq-kitronov-10-420x400.jpg)
Թխվածք կիտրոնով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/tort-napoleon-mrgayin-kremov-22-420x400.jpg)
Տորթ «Նապոլեոն» մրգային կրեմով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2016/11/enkuyzov-tort-serucqayin-mussov-9-420x400.jpg)
Պնդուկով տորթ սերուցքային և սրճային մուսսով