սխտոր

թարգմանություն՝ на русском - чеснок, in English - garlic

Սխտորը լայնորեն օգտագործվում է խոհանոցում: Սովորաբար օգտագործում են որպես համեմունք դժվար մարսվող կերակուրների հետ: Սխտորն օգտագործվում է թարմ վիճակում և սննդին տալիս է ախորժելի բույր և համ:
Սխտորը օգտագործվում է նաև բժշկության մեջ: Այն ոչնչացնում է մի շարք հիվանդությունները և պաշտպանում է համաճարակային հիվանդություններից: Սխտորը համարվում է կերակրի անբաժան մասը: Հրեաները անգամ այն անվանում են սուրբ ուտելիք: Այն որոշ չափով իջեցնում է զարկերակային ճնշումը և առաջացնում է քնելու ցանկություն:

Բաղադրատոմսեր, որոնք անբաժան են Ձեր խոհանոցից:

Օրիգինալ տոլմա
Նրբաբլիթով խորտիկ-տորթ
Խոզի բուդ ջեռոցում
Պանրային խորտիկ-տորթ
Տնական բուժենինա
Բուժենինա ”Մսային ասորտի”
Պանրով նախուտեստ չիպսերի մեջ
Կորեական աղցան
Մսով խորտիկ-տորթ
Աղցան “Կակաչներ”
Կարմիր բազուկով և ընկույզով աղցան
Հունական սոուս Ձաձիկի
...10...2728...30...